Om Ann Shanaya

Om Ann Shanaya

Om Ann Shanaya

Jeg er Ann Shanaya. Ann er det navn, mine forældre har valgt til mig. Shanaya er mit sjælsnavn. Det udtales Sja-na-ja. Det betyder den første solstråle. Den første solstråle symboliserer en ny dag og en ny begyndelse. Solstrålen repræsenterer solen og lyset, som den højeste universelle livskraft – ubetinget kærlighed. En healende og skabende kraft.

Siden en 1,5 årig endt uddannelse i 2013 har jeg arbejdet som clairvoyant. I 2015 afsluttede jeg en yoga uddannelse i Indien. Det var her jeg for alvor forstod energi og det åbnede helt naturligt til mine evner til også at formidle energi som healing og guidede meditationer.

I dag er mit fokus at vise, at vi alle besidder evnen til at heale os selv. At vi alle har adgang til en uendelig databank med viden og indsigt til, hvordan vi skaber og lever liv, der er i tråd med hele os. At vi kan sætte os selv fri. Og at det hele foregår igennem vores bevidsthed og vores krop.

Min rejse

Lige siden jeg var ung, har mennesker og det menneskelige sind fascineret mig. Jeg har altid været nysgerrig og søgende efter ny viden. Det har bragt mig vidt med mange fantastiske oplevelser, møder, dejlige mennesker, erfaringer og læring.

Som de fleste har mit liv også indeholdt bump og dybe huller på vejen. På forunderlig vis er jeg altid kommet ovenpå igen. Mit udgangspunkt har altid været, at det vi møder i livet er muligheder for læring og udvikling. Lige indtil den dag min far døde. Da mistede jeg den tro og det hev tæppet væk under mine fødder.

Jeg sad ved hans side, da han døde. Det var første gang døden kom så tæt på og jeg så et dødt menneske – i en alder af 38 år. Det var voldsomt for mig. Traumatisk og det brød op i gamle og gemte traumer fra mit levede liv og fra min relation til min far. Samtidig opstod en stor åndelig åbning i mig. Det var en overvældende, kaotisk og stressende periode der fulgte. Men jeg forsøgte at fortsatte som om intet var hændt. Holdt ud, gravede i mit indre, tog en clairvoyanceuddannelse, startede min egen forretning. Lige indtil den dag, jeg ikke kunne”holde ud” længere og korthuset faldt sammen.

Vejen til selvhealing

Jeg blev sygemeldt, måtte lukke min forretning og så begyndte rejsen med dyb healing, hvor jeg forsøgte at lande i mit nye ståsted og finde en vej ud. Undervejs mødte jeg mit mørkeste dyb og smerte. Gav mig selv den bedste gave – en yoga uddannelse i Indien og jeg mødte en dejlig mand og hans 2 skønne børn, som i dag er i min familie.

Det er først da jeg starter min egen selvhealende rejse, at der for alvor sker noget i mig. Undervejs har jeg fået hjælp af dygtige mennesker, når jeg ikke selv kunne komme længere. Jeg har søgt viden og inspiration, afprøvet, eksperimenteret, observeret, reflekteret og opdaget, hvad der vækker genklang og mening i mig.

Jeg har brugt meditaiton, yoga og stilhed som værktøjer på min selvhealing rejse. Den læring, de indsigter, forståelser, viden og erfaringer jeg har gjort mig og fortsat gør, tager jeg med ind i mødet med andre mennesker og i det, jeg laver.

Vi er vores egen bedste healer

Min rejse har bekræftet det, som altid har været en dyb sandhed i mig. Vi er vores egen bedste healer. Vi indeholder og har adgang til alle de svar vi har brug for –  i vores indre. At skabe rum til og facilitere rammer til at andre opdager og erkender det og at se dem blomstre og vokse, er min passion. At inspirere mennesker til at sætte sig selv fri, så de kan leve et helt og fuldt liv, er mit største ønske. Fordi alle fortjener et lykkeligt og glad liv.

Inspirator

I lys & kærlighed Ann Shanaya

Du kan abonnere på nye indlæg på bloggen Inspiration her

Fun facts

Om Ann Shanaya
Om Ann Shanaya
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.