TEMA: healing fra traume

Tema: healing fra traume hvor jeg sætter fokus på fysiske, mentale og følelsesmæssige traumer hvad de gør ved os og hvordan vi kan heale dem.

Vi har alle evnen til at heale os selv. Det betyder på ingen måde, at vi skal gå hele vejen selv. Vi kan alle have brug for støtte undervejs. Til fællesskaber, mentorer, guider og værktøjer, som vi kan bruge på rejsen til at heale fra traumer. Her på min blog deler jeg mine oplevelser, erfaringer, indsigter, reflektioner og værktøjer fra min egen rejse. Jeg håber, det kan være inspiration til din. Du er også velkommen til at booke 1:1 session med mig.

Hvad er et traume

Hvad er et traume

Hvad er et traumei mit perspektiv Et traume er en fysisk, mental, følelsesmæssige og energimæssig reaktion på en overvældende oplevelse,…

Læs hele indlægget
Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.